055 - 2000 279 info@merkminded.nl

Nieuwe website met behoud Google ranking hovenier Apeldoorn

Elegante en professionele website voor hovenier in Apeldoorn mét behoud van seo-waarde in Google van oude website

Bert Keurhorst ziet zijn hoveniersbedrijf al jaren groeien. De meeste aanvragen komen via Google. Toch vindt hij het tijd voor een nieuwe website met een ontwerp dat beter aansluit bij de uitstraling van zijn hoveniersbedrijf. Daarnaast is zijn oude website gemaakt in een té oude versie van Joomla die niet meer bijgewerkt kan worden. Een nieuwe website dus mét als belangrijkste uitdaging zijn top 5 ranking in Google.

Project details

Relatie Bert Keurhorst
Lancering 23/09/2016
Tags #redesign website, #seo, #hosting
Live groenehanden.nl

Nieuw ontwerp corporate website

Het aangeleverde ontwerp stond in het teken van grote foto’s. Daarnaast hebben goed gekeken naar hoe de links van de oude website scoren in Google. Van de pagina’s die goed scoorden in zoekmachines hebben we de Google-vriendelijke aspecten 1 op 1 overgenomen. Daarna hebben we stap voor stap wijzigingen doorgevoerd en daarbij nauwlettend de wijzigingen in Google-ranking in de gaten gehouden. Uiteindelijk resulteerde het in een website met een moderne uitstraling én een zelfde of betere score op de SERP.

l

Makkelijk bewerkbare website (CMS)

Sommige klanten vinden het fijn om snel zelf teksten, beelden of hele pagina's te kunnen bewerken op de manier zoals zij het willen, zonder vast te zitten aan templates of afstemming met ons als webbureau. Daarom leverden wij een volledig ontworpen en voor-geïnstalleerd framework waarbij vervolgens vrij zijn iedere pagina zelf te her-stijlen, bewerken, kopiëren of te vullen met welke content ze maar willen. Volledige flexibiliteit zónder zelf te hoeven coderen.

Marketing partnership

Om het meeste uit de marketing te halen, zijn we graag uw marketingpartner. Dat betekent dat we 3 x per jaar (al dan niet op locatie) afstemmen over bijsturing van de marketing. Komen er feestdagen aan? Kan een adviesdienst een boost gebruiken middels een mooie AdWords campagne? Wat zijn de rankinganalyses binnen Google? Daarbij heeft u recht op 3 uur support op afstand.

~

SSD Hosting

Onze klanten vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuizen we veilig naar Office 365. Zo kunt u overal werken en bent extra goed beveiligd.

T

Vindbaarheid Google

Wilt u ook een nieuwe website?