055 - 2000 279 info@merkminded.nl

Nieuwe website voor unieke brasserie in Emmen

Sfeervolle website restaurant in Emmen

De website van brasserie byBart was verouderd en Bart vroeg ons zijn website klaar te maken voor de toekomst. Hij is verhuisd naar een nieuw pand en wil tegelijk met zijn nieuwe pand ook zijn online aanwezigheid eenzelfde boost geven. De wens is een juiste balans tussen een gezellige stoere strandtent en een chique restaurant.

Project details

Relatie  Bart Moolhuizen
Lancering 15/12/2016
Tags #redesign website, #marketing-partnership, #office 365 & #hosting
Live brasseriebybart.nl

Nieuw ontwerp corporate website

We laten het ontwerp van de website balanceren tussen de waarden ‘stoer’ en ‘chique’. Daarom kiezen we voor aan de ene kant een stoere indeling en opzet, en aan de andere kant een chique typografie. De kleuren zwart en oranje doen recht aan beide sfeer-waarden.

Facebook omzetten in berichten

Omdat de brasserie veel met Facebook doet, hebben we een automatische koppeling gerealiseerd die zijn Facebook-berichten op de website publiceert als een blogbericht. Dat scheelt hem veel werk!

l

Makkelijk bewerkbare website (CMS)

Sommige klanten vinden het fijn om snel zelf teksten, beelden of hele pagina's te kunnen bewerken op de manier zoals zij het willen, zonder vast te zitten aan templates of afstemming met ons als webbureau. Daarom leverden wij een volledig ontworpen en voor-geïnstalleerd framework waarbij vervolgens vrij zijn iedere pagina zelf te her-stijlen, bewerken, kopiëren of te vullen met welke content ze maar willen. Volledige flexibiliteit zónder zelf te hoeven coderen.

Marketing partnership

Om het meeste uit de marketing te halen, zijn we graag uw marketingpartner. Dat betekent dat we 3 x per jaar (al dan niet op locatie) afstemmen over bijsturing van de marketing. Komen er feestdagen aan? Kan een adviesdienst een boost gebruiken middels een mooie AdWords campagne? Wat zijn de rankinganalyses binnen Google? Daarbij heeft u recht op 3 uur support op afstand.

Office 365

Organad vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuisd naar Office 365. Organad kan nu overal werken en is extra goed beveiligd.

~

SSD Hosting

Onze klanten vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuizen we veilig naar Office 365. Zo kunt u overal werken en bent extra goed beveiligd.

T

Vindbaarheid Google

Wilt u ook een nieuwe website?