055 - 2000 279 info@merkminded.nl

Nieuwe website voor de exclusieve speedbike

Stoere wauw-website voor de allerdikste speedbike-leverancier in Twello 

Ben Overeem is verantwoordelijk voor verkoop en marketing van Stromers in Twello. Als dealer zijn ze een exclusieve leverancier. “Het Zwitserse merk Stromer verdient gewoon een hele dikke website”. Verder wilde Ben een shop. Niet dat daar nu het meeste door verkocht wordt, maar wel om een bepaalde ‘echtheid’ te laten zien en uit de anonimiteit te blijven. Exclusiviteit, superdik en niet-schreeuwerig zijn belangrijke waarden. 

Project details

Relatie Tom Poll en Ben Overeem 
Lancering 18/03/2016
Tags #nieuwe website, #hosting
Live stromerpedelec.nl 

Nieuw ontwerp corporate website

Samen met de ontwerpster hebben we ons veel laten inspireren door de websites van enerzijds Tesla en anderzijds Lamborghini. Het resultaat is een heel eigen ontwerp website die duidelijk maakt dat een Stromer Speedbike ‘wel echt even iets anders is’ dan andere elektrische fietsen of speedbikes.  

Qua content is het de bedoeling om zoveel mogelijk aan te bieden. Dus alle vragen waar men op Googelt, worden beantwoord in de FAQ’s of elders op de site. Bezoekers krijgen vertrouwd gevoel als ze reviews, de laatste updates mbt regelgeving of andere informatie vinden en vervolgens zien dat ze een proefrit kunnen maken in hun eigen regio. Exclusiviteit wordt echt dichtbij gebracht. 

l

Makkelijk bewerkbare website (CMS)

Sommige klanten vinden het fijn om snel zelf teksten, beelden of hele pagina's te kunnen bewerken op de manier zoals zij het willen, zonder vast te zitten aan templates of afstemming met ons als webbureau. Daarom leverden wij een volledig ontworpen en voor-geïnstalleerd framework waarbij vervolgens vrij zijn iedere pagina zelf te her-stijlen, bewerken, kopiëren of te vullen met welke content ze maar willen. Volledige flexibiliteit zónder zelf te hoeven coderen.

~

SSD Hosting

Onze klanten vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuizen we veilig naar Office 365. Zo kunt u overal werken en bent extra goed beveiligd.

T

Vindbaarheid Google

Wilt u ook een nieuwe website?