Selecteer een pagina

Nieuwe website voor hippe, retro en unieke gym in Zwolle

Stoere en modern-vintage website sportschool in Zwolle

Oprichter Dirk zet in Zwolle een uniek concept neer: een Gentlemans Gym. Zijn wens is duidelijk: net zoals zijn concept uniek is in Zwolle e.o, moet ook de website naadloos aansluiten. Kernwoorden als ‘vriendschappen, ‘kwaliteit’, ‘vintage’ en ‘sport’ zijn belangrijk.

Project details

Relatie Dirk van de Worp
Lancering 15/0/2016
Tags #redesign website, #marketing-partnership, #hosting
Live peppergym.nl

Nieuw ontwerp corporate website

Samen met de ontwerpster kwamen we al snel tot het thema: ‘coffeebar’. Dat heeft an sich niet veel met sport te maken, maar het heeft wel exact de uitstraling als het merk Peppergym. De vintage stijl, grote blokken en de vele sfeerbeelden zetten een zeer onderscheidend merk neer. Het lijkt niks meer op een standaard sportschool en dat is precies de bedoeling.

l

Makkelijk bewerkbare website (CMS)

Klanten als Organad vinden het fijn om snel zelf teksten, beelden of hele pagina's te kunnen bewerken op de manier zoals zij het willen, zonder vast te zitten aan templates of afstemming met ons als webbureau. Daarom leverden wij een volledig ontworpen en voor-geïnstalleerd framework waarbij vervolgens vrij zijn iedere pagina zelf te her-stijlen, bewerken, kopiëren of te vullen met welke content ze maar willen. Volledige flexibiliteit zónder zelf te hoeven coderen.

Marketing partnership

Om het meeste uit de marketing te halen, zijn we marketingpartner van Organad. Dat betekent dat we 3 x per jaar (al dan niet op locatie) afstemmen over bijsturing van de marketing. Komen er feestdagen aan? Kan een adviesdienst een boost gebruiken middels een mooie AdWords campagne? Wat zijn de rankinganalyses binnen Google? Daarbij heeft Organad recht op 3 uur support op afstand.

~

SSD Hosting

Organad vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuisd naar Office 365. Organad kan nu overal werken en is extra goed beveiligd.

T

Vindbaarheid Google

Wilt u ook een nieuwe website?