055 - 2000 279 info@merkminded.nl

Nieuwe website voor organisatie adviesbureau in Veenendaal

Professionele website organisatie adviesbureau

Wim vroeg ons om zijn website klaar te maken voor nieuwe klanten. Met Organad heeft hij grote plannen en hij wil een marketingcampagne lanceren. Daarvóór is het nodig dat zijn website staat als een huis. Het doel: een professionele én vriendelijke indruk. De website moet autoriteit uitstralen maar tegelijkertijd laagdrempelig zijn. Organad is er om ondernemers te helpen.

Project details

Relatie Wim de Kievid
Lancering 04-04-2017
Tags #redesign website, #marketing-partnership, #office 365 & #hosting
Live organad.nl

Nieuw ontwerp corporate website

Om de uitstraling een sfeer van autoriteit en professionaliteit te geven, kiezen we voor solide blauwe kleurtinten en een afbeelding met een helikopterview. De laagdrempeligheid tonen we door geen hoekige maar ronde vormen te gebruiken én direct een formulier te tonen waarin bezoekers hun ‘hulpvraag’ kwijt kunnen.

l

Makkelijk bewerkbare website (CMS)

Sommige klanten vinden het fijn om snel zelf teksten, beelden of hele pagina's te kunnen bewerken op de manier zoals zij het willen, zonder vast te zitten aan templates of afstemming met ons als webbureau. Daarom leverden wij een volledig ontworpen en voor-geïnstalleerd framework waarbij vervolgens vrij zijn iedere pagina zelf te her-stijlen, bewerken, kopiëren of te vullen met welke content ze maar willen. Volledige flexibiliteit zónder zelf te hoeven coderen.

Marketing partnership

Om het meeste uit de marketing te halen, zijn we graag uw marketingpartner. Dat betekent dat we 3 x per jaar (al dan niet op locatie) afstemmen over bijsturing van de marketing. Komen er feestdagen aan? Kan een adviesdienst een boost gebruiken middels een mooie AdWords campagne? Wat zijn de rankinganalyses binnen Google? Daarbij heeft u recht op 3 uur support op afstand.

Office 365

Organad vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuisd naar Office 365. Organad kan nu overal werken en is extra goed beveiligd.

~

SSD Hosting

Onze klanten vertrouwde ons serverpark in Amsterdam met snelle SDD hosting. Mail hebben we verhuizen we veilig naar Office 365. Zo kunt u overal werken en bent extra goed beveiligd.

T

Vindbaarheid Google

Wilt u ook een nieuwe website?