055 - 2000 279 info@merkminded.nl

Nieuwe website voor persoonlijk en vertrouwd bouwbedrijf in Apeldoorn

Frisse en vertrouwelijke website bouwbedrijf in Apeldoorn

De website van bouwbedrijf Schoonhoven Bouwprof was verouderd en Ronald vroeg ons zijn website van een fris ontwerp te voorzien. Schoonhoven Bouwprof houdt niet van ‘dikdoenerij’ en wil bezoekers graag vertrouwd laten raken mijn zijn diensten en aanbod. Kernwaarden zijn ‘kwaliteit’ en ‘vertrouwelijkheid’.

Project details

Relatie Ronald Schoonhoven
Lancering 08/05/2017
Tags #redesign website
Live schoonhovenbouwprof.nl

Nieuw ontwerp corporate website

Een fris ontwerp is niet moeilijk dankzij de frisse kleur van de huisstijl. Omdat juist ook de waarden ‘vriendelijkheid’ en ‘vertrouwelijkheid’ belangrijk zijn, kiezen we voor een extra kleur: zacht-oranje. Ook kiezen we voor veel persoonlijke en ‘echte’ foto’s.

Facebook omzetten in blogberichten

Omdat de Ronald veel met Facebook doet, hebben we ook voor deze klant een automatische koppeling gerealiseerd die middels een API zijn Facebook-berichten op de website publiceert als een blogbericht.

l

Makkelijk bewerkbare website (CMS)

Sommige klanten vinden het fijn om snel zelf teksten, beelden of hele pagina's te kunnen bewerken op de manier zoals zij het willen, zonder vast te zitten aan templates of afstemming met ons als webbureau. Daarom leverden wij een volledig ontworpen en voor-geïnstalleerd framework waarbij vervolgens vrij zijn iedere pagina zelf te her-stijlen, bewerken, kopiëren of te vullen met welke content ze maar willen. Volledige flexibiliteit zónder zelf te hoeven coderen.

T

Vindbaarheid Google

Wilt u ook een nieuwe website?